Hoogstraat 45A
5258 BA Berlicum
T: +31(0)412 - 457 220
F: +31(0)412 - 457 221

 
Vorige
PauzeAfspelen
Volgende
Over ons
Administratie- en Belastingadviesbureau
Administratie - en Belastingadviesbureau Benevento staat voor een persoonlijke benadering. In een continu veranderende omgeving kan elke onderneming, groot of klein, voor complexe vraagstukken komen te staan. Benevento helpt en adviseert u zowel op het gebied van belastingen alsmede uw administratie.
Bedrijfswaardering
De waarderingsdeskundigen van Benevento zijn gespecialiseerd is bedrijfswaarderingen in situaties waar zonder vrije marktwerking een waarde tot stand komt. Een gedegen waardebepaling is dan van groot belang. Benevento treedt hierbij op als onafhankelijk adviseur.
Register Financieel Echtscheidingsadviseur Ondernemer/DGA (RFEA)
Benevento heeft zich gespecialiseerd in het in beeld brengen van de specifieke problemen die een onderneming bij een echtscheiding heeft. Benevento beschikt over de expertise om te adviseren bij het afwikkelen van een scheiding waarbij een onderneming betrokken is. Het team bestaat uit goed opgeleide adviseurs om juridische, financiĆ«le en fiscale problemen na scheiding zoveel mogelijk te voorkomen.

Benevento biedt u de helpende hand bij de waardering van de onderneming, de alimentatieberekening, het opstellen van een echtscheidingsconvenant en het ouderschapsplan. Bezoek onze website www.ScheidenOndernemer.nl 
© 2017 Benevento | Ontwerp: Made In Holland | Realisatie: Cox IT Producties